Bandleden

 

Mariske Hekkenberg


Mariske is een zeer veelzijdige en ervaren zangeres, die niet kan en wil kiezen tussen muziekstijlen. Daardoor heeft ze in alle genres haar eigen stijl ontwikkeld: jazz, pop, rock en zelfs trance


Ze rent als freelancer van hot naar her, van pop naar jazz, van The Glenn Miller Orchestra via Grant & Forsyth naar het Metropole Orkest, haar trio D-licious Vocals en vele andere bands daar tussenin.


Bij Acoustically Yours komt zij echter geheel tot stilstand - spreekwoordelijk dan. Ze heeft zich gespecialiseerd in het akoestisch (en vaak volledig onversterkt) optreden met zowel pop- als jazznummers. De geboorte van Acoustically Yours was voor haar dan ook een bijzonder blijde gebeurtenis.


Mariske is dolgelukkig en vereerd, dat ze in het gezelschap mag verkeren van de mannen naast haar bij AY.Bezetting Acoustically Yours onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor uitbreiding c.q. vervanging zijn onder meer Clemens Horn, Jean Louis van Dam of Paul Poulissen (piano/keyboards), Frits Landesbergen, Haye Jellema of Anton Burger (drums), Phaedra Kwant , Richard Zoer of Johannes Adema (bas),  Peter Lieberom of Jasper Staps (sax), Axel Gunning (gitaar), Evelyn Kallansee, Pien Schneider en Annemiek Heep (zang) graag geziene AY muzikanten.

Herman Onnen


Herman ging gitaarspelen op zijn 17e. Hij belandde al snel in bandjes. Herman heeft nog geprobeerd iets serieus in zijn leven te gaan doen, maar besloot uiteindelijk vanaf zijn 34e volledig voor het leukste te gaan: muziek.


Hij heeft gespeeld in bandjes die eigen muziek maakten, zoals Lichterlaaie en Suzy Dexter, maar ook heel veel commerciele zaken verricht met onder meer Guus Meeuwis, Rene Froger en Jeroen van der Boom.


Herman houdt enorm van akoestisch gitaar spelen, wat hij de laatste jaren ook veel doet met zijn compaan Herman van Doorn, met wie hij het Franstalige project hermanherman runt.


Zacht spelen doet hem en zijn publiek een hoop goed, wat resulteerde in een heuse aanstelling bij Acoustically Yours. Verder is Herman directeur-generaal van zijn eigen Studio Boslust, waar hij inmiddels talloze muziekprojecten op CD en DVD heeft weten te zetten. Studio Boslust heeft uiteraard ook de audio productie gedaan van de Acoustically Yours liedjes.Louis Gerrits


Louis leerde de kunst van het saxoonspel beheersen bij de fanfare vanaf zijn 11e jaar. Zijn liefde voor de lichte muziek begon bij de Big Band Almelo.


Toen hij 17 was, startte Louis met zijn conservatoriumstudie en begon hij te schnabbelen met verschillende bandjes.


Midden jaren negentig werd Louis gevraagd voor een theatertour met Robert Long. Daarna volgden nog vele theatertournees in onder meer bands van Ruud Bos.


Louis regelmatig van de partij bij TV shows zoals Op zoek naar Mary Poppins/Zorro/Joseph/etc, X-factor en Paul de Leeuw. Ook doet hij concerten met Guus Meeuwis, Rene Froger, Frans Bauer, Danny de Munk en Henk Poort en is hij een veelgevraagd freelancer bij bijvoorbeeld de Edwin Evers Band, Metropole Orkest, Sonnys Inc en Hollywood Boulevard


Omdat Louis naast alle saxen ook nog fluit en klarinet speelt wordt er regelmatig een beroep op hem gedaan in de opnamestudio. Om zijn reistijd wat te verkorten, heeft Louis zijn eigen audio/video studio gebouwd. Studio IJsseldijk was al wel langer operationeel (maar dit ging ten koste van de eettafel in huis).

Charly Angenois


Charly begon met popmuziek en was oprichter van de bekende Edese band SPECTRUM. Zij speelden muziek van onder meer Blood, Sweat & Tears, Chicago en Tower of Power. Hij ging naar het Hilversums Conservatorium. Na zijn studie werd hij docent aan die conservatorium, wat nu is gefuseerd met het Conservatorium van Amsterdam.


Mede door TV shows als Cor & Co en diverse shows van Paul de Leeuw, mocht Charly nationale en internationale artiesten begeleiden. In het theater mocht hij op tour met onder meer Martine Bijl, Benny Neyman, Paul van Vliet, Paul de Leeuw, Jasperina de Jong, 3 Baritons, Ernst Daniel Smit en LA The Voices. Ook de Musical in Ahoy concerten o.l.v. Maurice Luttikhuis mogen niet vergeten worden.


De reden om bij Acoustically Yours te werken, is de humor en het respect voor elkaar, maar ook voor de muziek die zij ten gehore brengen. Acoustically Yours - een muzikaal gezelschap op eenzame hoogte...